Табір “Сонечко” (ЗОШ № 1): ми – діти твої, Україно!

Ми все частіше повертаємося до історії нашої держави, її минулого. Сьогодні в таборі «Сонечко» (ЗОШ №1) ми спробували відтворити традиції запорозьких козаків,  організувавши в  таборі ДЕНЬ КОЗАЧАТ.

Усі загони брали участь у патріотичному квесті «Ми діти твої, Україно!». По черзі діти відвідали станції: показали свої знання про рідний край, традиції та символи держави; відгадували загадки, пригадали народні прислів’я; складали пазли «Картини рідної природи»; виготовляли аплікації «Долонька»; співали народні українські пісні. Кожна команда намагалася виконати завдання якнайшвидше. Діти показати свої найкращі якості: кмітливість, завзятість, уважність, взаємопідтримку та уміння працювати в команді.

Крім цього, сьогодні вихованці табору також  потрапили у світ мистецтва,  відвідавши підсумковий концерт учнів дитячої музичної школи. Діти з щирим захопленням переглянули концертну програму, й гучні оплески та вигуки «Браво» лунали звідусіль .

Дітлахи отримали масу задоволення та позитиву, гарно відпочили, активно провели свій час. У цілому, життя у таборі дітям запам’ятається надовго, й вони ще не один раз захочуть бути його постійними відвідувачами.

20180613_095642