Казковий день у “Веселці”

Ось і промайнув ще один день оздоровлення в закладі відпочинку  «Веселка» на базі Клугино-Башкирівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Минулого дня увесь заклад поринув у казку.

Уже з самого ранку діти  чекали  зустрічі зі зворушливою  пісочною анімацією. Як зачаровані, спостерігали вони за зміною  дивовижних картин із піску до сюжету казки «Снігова королева», які художник  «наживо» і в реальному часі створював прямо на очах у глядачів анімований сюжет, і це заворожувало,  дарувало відчуття причетності до якогось магічного дійства. Здавалося, ніби ось тут, поруч із тобою, досить лише простягнути руку – твориться справжнє диво.

Похмурий та дощовий день не зіпсував бадьорий  завдяки вигадливості  педагогів  і активності дітлахів. Вихованці табору мали можливість перевірити свої   знання у  розважальній музичній вікторині «Вгадай мелодію»,  а також спробувати  себе у ролі вокаліста.  Серед великої кількості учасників лише двоє  вразили своєю обізнаністю в сфері музики , за що  отримали перемогу і були нагороджені грамотами.

Для любителів гри у шашки відбувся турнір, де не тільки діти, а й вихователі змогли  проявити  талант гравців.  В затятій  боротьбі  переможцями стали дві дівчини  і три хлопця.

IMG_20180613_105152_HDR(1) IMG_20180613_093401_HDR