Світ фантазій у таборі “Сонечко” (ЗОШ №1)

Весело й незабутньо 12 червня минув у пришкільному таборі «Сонечко» (ЗОШ №1) ДЕНЬ ФАНТАЗЕРІВ.   Цього дня “сонячні промінчики” рушили в неймовірну подорож до країни Марсіанії, де зустрілися з інопланетними мешканцями та познайомилися з їхньою цивілізацією.

Враження від побаченого дітлахи відтворили у своїх творчих роботах: малюнках на асфальті «Космічний корабель», аплікаціях «Інопланетянчики – наші друзі», колажі «Чудернацькі звірі» («Space adventure»). Тематика дня надихнула дітлахів на створення одягу для космічних мешканців. Вони мали можливість попрацювати колективно й втілити в життя найрізноманітніші фантазії. Найбільше позитивних  емоцій у глядачів викликав «Показ мод на Марсі» в костюмах з підручних матеріалів.

Конкурси з оригінальними завданнями та веселі ігри не давали сумувати вихованцямтабору в цей веселий день. Неабияку кмітливість і фантазію виявили таборяни в конкурсі «Брехунці». Не менш цікавими виявились і «Перегони фантазерів», у яких перемогла команда «Чарівники» на чолі з капітаном Бичковим Артемом.

20180612_093345 20180612_101450