ДЗВ “Ромашка” (НВК №5): гартуємо тіло, виховуємо дух!

День відпочинку 12 червня у “Ромашці”  почався з  спортивного реваншу з вихованцями пришкільного табору ЗОШ №2 “Планета мрій”, які завітали до нас у гості. У змаганнях “Веселі старти” перемогу одержали господарі майданчика.

В ці дні особливу подяку від дітей і колективу хочеться висловити медичній сестрі Матющенко І.В., яка не на мить не перестає пильнувати за життям та здоров’ям дітей, разом з учителями постійно проводить роз’яснювальну роботу з учнями, намагаючись попередити травми та подряпини, а якщо неприємності таки трапляються, то надає необхідну допомогу!

Ще одним яскравим заходом став Етнофестиваль української пісні, під час якого в виконанні учнів, можливо, не завжди майстерно, але по-дитячому, від душі звучали народні пісні про кохання, патріотичні про неньку Україну. Відкрив свято ансамбль “Грайлики” (керівник Ганзенко В.Д.), який  виконав українську народну пісню “Ой,ходила дівчина бережком”. Солістка Маляр Дар’я виконала “Пісню про Україну”, а Матвієнко Анастасія  – “Заспівай зі мною”. Загін “Веселка” підготував і виконав пісню “Гарний танець гопачок”, “Бджілка” – “Ой, заграйте, дударики”, “Капітошки” – “Будем козаками”, “Смайлики” – “Добрий день, матусю-Україно!”, а загін “Сонечно” – “Як діждемо літа”.

Ще один день в таборі закінчився, а ми всі вже чекаємо на новий – з новими пригодами та розвагами!

20180612_145225