ЗОШ №4: відшумів випускний для дев’ятикласників

Для учнів Чугуївської ЗОШ І-ІІ ступенів № 4 у погожий день  8 червня 2018 року відбулося хвилююче свято прощання зі школою – випускний вечір для учнів 9 класу.

Випускників, батьків та присутніх жителів мікрорайону “Зачуговка”, для яких шкільний випускний – завжди подія,  привітали гості заходу –  начальник відділу освіти М.В. Проценко  та її заступник М.В. Реброва. Директор школи Л.І. Бондар  і заступник директора з навчальної роботи Н.Є. Шульга під загальні оплески урочисто  вручили  дев’ятикласникам свідоцтва про базову загальну середню освіту.

Школярі ж віддали належну пошану своїм педагогам, які змалку плекали їх, навчали, формували з кожної дитини особистість, а сьогодні випускали в широкий світ за стінами рідної школи,  та промовили на їхню адресу багато теплих слів. У свою чергу, хлібом  і сіллю на вишитому рушникові, благословляючи в світлу путь, проводжали випускників зі шкільного порогу в доросле життя їхні батьки.

Не обійшлося на святі без щемливих  традиційних моментів: ніжними переливами забриніла для випускників мелодія прощального шкільного вальсу. Кружляючи в танці, красуні-дівчата й змужнілі хлопці прощалися зі школою, з рідними вчителями, з однокласниками, бо в  кожного випускника попереду відкритий шлях: хтось продовжить загальну середню освіту в інших закладах освіти  міста, а хтось вступить до коледжів чи ліцеїв. До побачення, школо, ми пам’ятатимемо тебе завжди!

IMG_20180608_180414 IMG_20180608_171859 IMG_20180608_170633