Оздоровча кампанія – 2018 стартувала

Після того, як відлунав останній дзвоник, життя у закладах загальної середньої освіти міста не завмирає: на школярів чекають веселі пригоди та нові враження під час оздоровлення в пришкільних таборах! І цьогорічна оздоровча кампанія в чугуївських  школах вже стартувала сьогодні, 30 травня.

Для школярів у І зміну оздоровлення, яка триватиме з 30 травня по 18 червня,  гостинно відкрили двері оздоровчі табори з денним перебуванням при Чугуївських ЗОШ №№ 1, 2, 4, 7, НВК № 5,6 та Клугино-Башкирівській ЗОШ. Цього літа оздоровлення традиційно проводитиметься в формі мовних таборів, і в І зміну в таборі при Чугуївському НВК №8, який розпочне роботу 7 червня, за проектом GoCamps з дітьми працюватиме  запрошений волонтер  – носій іноземної мови.

Діти, що оздоровлюються в пришкільних оздоровчих закладах, двічі на день харчуватимуться за кошти місцевого бюджету. Протягом І зміни до оздровлення будуть залучені близько 1000 школярів.

З 1 червня заклади дошкільної освіти також переходять на літній оздоровчий період. У цей час малеча отримуватиме посилене вітамінізоване харчування, збагачене свіжими овочами та фруктами, та більше часу проводитиме на відкритому повітрі за оздоровчо-розвивальними іграми й водними процедурами.