Вихованці БДЮТ – серед переможців “Талантів ІІІ тисячоліття”

Травневими днями в Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап  відкритого фестивалю дитячої художньої творчості “Таланти ІІІ тисячоліття”, і під час фінального свята були оголошені його результати. Як і завжди, до плеяди найкращих увійшли представники талановитої молоді нашого міста – вихованці гуртків і студій Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості.

Так, у номінації «Образотворче мистецтво» за напрямком «Декоративно-ужиткове мистецтво» у віковій категорії 6-10 років  ІІ місце посіла робота «В обіймах неньки» (пластилінопластика), яку виконали  Бражнікова  Алевтина  та Гиндя Діана, вихованки гуртка ЧБДЮТ «Образотворче мистецтво” (керівник – Римар Світлана Анатоліївна).

У номінації «Вокальне мистецтво»  ІІ місце посіла Трофімова Владислава, вихованка Студії естрадного вокалу  (керівник − Гедюн Алла Олександрівна).

У номінації «Хореографічне мистецтво» за напрямом «Народно-сценічний танець» у віковій категорії 7-9 років ІІI місце виборов танець  «Спогади дитинства» танцювального  колективу  «Данс-клас» (керівник- Шокало Тетяна Миколаївна).

Вітаємо переможців, бажаємо їм нових зіркових небосхилів і  переможних вершин!