Підвищуємо знання з упровадження в освіту здоров’язберігаючих технологій

18-19 травня у м. Харкові на базі Харківського педагогічного  університету імені Г.С.Сковороди відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція “Педагогіка здоров’я”.

Учасниками конференції стали керівники закладів освіти різних рівнів, співробітники Інституту модернізації змісту освіти, представники студентської молоді, й присвячена вона була  висвітленню теоретичних і практичних результатів досліджень щодо проблем вивчення, збереження та формування здоров’я дітей. До участі в заході долучилися й педагоги Чугуївського ДНЗ №12 комбінованого типу – завідувач Климчук І.П. та інструктор з фізкультури Третякова С.О.

19 травня учасники конференції відвідали КЗ «Харківський обласний спеціальний навчально-виховний комплекс», де виховуються та навчаються діти з різними ступенями порушення слуху та  мови. Візитери мали змогу ознайомитися з різними формами навчання дітей з особливими потребами, відвідали кабінети реабілітації з найсучаснішим навчально-корекційним обладнанням, відзначивши, що школа  приділяє значну увагу фізичному розвитку й оздоровленню дітей, в тому числі в різноманітних спортивних секціях.

Також  учасники конференції взяли участь у майстер-класах з Лего-конструювання, писанкарства, вишивання стрічками та інших, під час яких  не лише продемонстрували свої вміння, а й навчали одне одного різноманітних цікавих  здоров’язбережувальних та розвивальних технологій.

20180519_113919