НВК №6: «Свято Перемоги – це свято зі слізьми на очах…»

9 травня 2018 року в м-р «Авіатор» біля пам’ятника загиблим  воїнам відбувся пам’ятний мітинг, присвячений 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Свято Перемоги – це свято зі слізьми на очах, свято радісне і гірке. Радісне, бо принесло на нашу землю мир, гірке, бо ціна цієї радості – життя мільйонів наших співвітчизників. І це не має бути забутим: саме тому жителі мікрорайону зібралися разом на заході, організованому педагогами й  учнями Чугуївського навчально-виховного комплексу №6.

До участі в мітингу долучилися депутат Харківської обласної ради Мягкий Д.В., секретар Чугуївської міської ради Нежид Н.С., депутат Чугуївської міської ради Резченко Є.О., голова ветеранської організації Бобилєв Л.А., заступник командира військової частини з морально-психологічного забезпечення Гук О.Л. Вони привітали присутніх зі святом, нагадали про події тих днів і висловили спільну думку, що таке стирахіття ніколи більше не має повторитися.

Для ветеранів прозвучали пісні про  мир у виконанні учнів НВК,  виступив ветеранський хор «Пам’ять». Також всі присутні на мітингу вшанували полеглих у Другій світовій війні хвилиною мовчання.

35 63