Тиждень охорони праці та безпеки в закладах освіти міста

Щороку в останні дні квітня в закладах освіти міста  відбувається низка заходів в рамках відзначення  Тижня охорони праці та безпеки:  заклади проводять дні цивільної оборони за участю працівників і учнів/вихованців, а також квести,  класні години, головною темою яких є з безпека під час надзвичайних  ситуацій, засоби і способи реагування на небезпечні  ситуації чи обставини.

З 23 по 27 квітня  Тиждень безпеки об’єднав колектив і малечу груп всіх вікових категорій  Чугуївського ЗДО №12.

Упродовж тижня з дітьми проводилися бесіди, заняття з безпеки життєдіяльності, квести та вікторини, була оформлена виставка дитячих робіт «Небезпека очима дітей!». Щоб вихованці дитячого садочка відмалку мали уяву про правила поводження на дорозі, вихователі  організували розвагу  з безпеки дорожнього руху на тематичному майданчику «Автомістечко», яка стала справжнім джерелом не лише знань, а й позитивних емоцій для дітлахів. А в  п’ятницю для всього колективу і вихованців адміністрацією закладу була змодельована небезпечна ситуація – загоряння  – та здійснена тренувальна евакуація дітей і працівників. Також працівники закладу мали можливість потренувати навички користування вогнегасником.

20180427_104357


У Чугуївському НВК №5 26 квітня відзначався День охорони праці, який пройшов під девізом «Захищене і здорове покоління».

У рамках заходу в 9-11 класах проведено відкриті уроки за темою «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», метою яких було привернення уваги учнів до важливості створення й просування культури охорони праці, важливості дотримання здорового способу життя.

1