Команда КБЗОШ – переможець міського етапу гри “Джура”

27.05.2018 на базі Клугино-Башкирівської ЗОШ  відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якої стали команди учнів 9-11 класів усіх закладів загальної середньої освіти міста.

Команди проявляли  себе в стройовій підготовці, подоланні смуги перешкод, стрільбі по мішенях; демонстрували знання з історії України,  особливостей українських військових формувань різних епох і статуту сучасних Збройних Сил України; змагалися у  теоретичних та практичних знаннях з надання першої допомоги постраждалим.

Чугуївський центр туризму та краєзнавства залучився до проведення першого етапу Всеукраїнської гри серед учнівської молоді міста “Сокіл-Джура”. Для учасників гри були організовані туристська смуга перешкод і дистанція трейл-орієнтування з елементами квесту.   Участь  в організації та проведенні гри взяли також і військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується в Клугино-Башкирівці.

За результатами  виконання завдань був визначений переможець міського етапу гри “Джура”, і ним, як і минулого року, стала команда Клугино-Башкирівської ЗОШ. Ця команда стане учасником обласного етапу гри.

ІІ місце посіла команда Чугуївського НВК № 6, ІІІ – вибороли учні Чугуївської ЗОШ № 2.