ДНЗ № 8: батькам майбутніх першокласників – про НУШ

Відділ освіти Чугуївської міської ради продовжує реалізацію низки заходів, спрямованих на роз’яснення жителям громади змін, які відбудуться в освітянській галузі в зв’язку з реформою освіти та запровадженням концепції Нової української школи.

19 квітня  в Чугуївському ДНЗ № 8  пройшли загальні батьківські збори для батьків вихованців старших груп. Основною темою зборів стали питання  набору до 1 класів Нової української школи та специфіки організації навчання першачків, й до участі в них долучилася методист відділу освіти В.В. Пастухова. Валентина Василівна детально ознайомила батьків з основними моментами концепції НУШ,  організацією освітнього простору та навчального процесу в наступному навчальному році, а також змінами в організації прийому учнів до 1 класу.

На завершення зустрічі методист змістовно відповіла на всі запитання батьків майбутніх першокласників та запропонувала дізнатися більше інформації на веб-ресурсі  НУШ і на сайті відділу освіти Чугуївської міської ради в розділі “НУШ”.

IMG-5068e32b8b432fa57774a5fc42d4d3da-V