Змагання з пішохідного туризму “Кубок Чугуєва”– 2018

15 квітня 2018 року в спортивній залі Чугуївської ЗОШ № 1 відбулися ХVІ  відкриті командні змагання, заключні в осінньо-зимовому сезоні цього року, з пішохідного туризму в закритому приміщенні на “Кубок Чугуєва“. Команди змагалися на етапах смуги перешкод з пішохідного туризму «За вибором».

У змаганнях взяла участь команда випускників Чугуївського ЦТК минулих років та  команди вихованців старшої й середньої вікових груп гуртка «Пішохідний туризм»  ЦТК (тренер Лисенко С.В.). Окрім туристів м.Чугуєва у змаганнях взяла участь команда Чугуївського району (ЧР ЦТКЕ УМ під керівництвом тренера Смаленого Т.В.).

За вимогами та рівнем технічної підготовки до учасників  це одні з найскладніших змагань з пішохідного туризму, що проводяться в Харківській області. Насичені технічними етапами змагання дали можливість кожній команді простір для тактики та взаємодії всіх учасників під час руху на дистанції. 

Переможцем змагань та володарем “Кубку Чугуєва”-2018 стала  команда випускників центру туризму «Молодь Чугуєва», яка здолала майже всі етапи та набрала найбільшу кількість балів  (учасники команди: Колісниченко Денис, Шеханін Дмитро, Пушкарьов Дмитро, Касалап Денис, Мерзляков Микита, Демченко Ольга); другою стала команда вихованці ЦТК старшої вікової групи (учасники команди: Кудрявський Артем, Кривобородий Владислав, Майстровий Олексій, Мараховський Максим, Голуб Вікторія, Іванова Дар’я), ІІІ  місце посіла команда вихованців ЦТК середньої вікової групи (учасники команди: Кудрявський Данило, Шеханін Данило, Халін Дмитро, Карженков В’ячеслав, Зачепило Дар’я, Зірка Альона).

Команди призери були нагороджені медалями та подарунками від спонсору змагань – магазину туристського спорядження «Клуб мандрівників» (м.Харків).

Вітаємо переможців та призерів змагань з вдалим виступом і бажаємо всім учасникам спортивного здоров’я, високих досягнень та  перемог в майбутніх стартах на нових туристських дистанціях !

40140226 35472203 10466822