До Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру

У перші теплі дні квітня міжнародна спільнота відзначає День спорту заради розвитку та миру, й до таких  спортивних акцій завжди з задоволенням долучаються діти.

Так, 10.04.2018 в Чугуївському ДНЗ №4 були проведені ранкова зарядка «Фізкультурою займайся і здоровим залишайся», а далі на малечу чекала  спортивна розвага «Спорт, зарядка, біг і гра – наші справжні друзі»,  присвячені Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру.

Під час фізкультурних заходів діти разом з педагогами виконували спортивні вправи, змагались в естафетах, грали в рухливі  ігри, та посилено вболівали за товаришів.


10 квітня на базі Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім І.Ю Рєпіна пройшли спортивні заходи, присвячені Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру,  а також знайомство з маленькими чемпіонами України зі спортивно-бальних танців  Лахтіним Арсенієм та Лазаревою Агатою, чемпіонами України зі спортивно-бальних танців.

Ці діти здобули багато  медалей та кубків у межах нашої Батьківщини та зараз готуються поїхати за кордон. Учням 9 класу вони показами свій майстер-клас та запросила станцювати танець разом.


5.04.18 в НВК № 6 було проведено спортивне свято присвячене Міжнародному дню спорта заради розвитку та миру між учнями 3-А та 3-Б класів.

Діти змагались в різних естафетах. Гра закінчилася дружньою нічиєю. Всі діти отримали позитивні емоції.

IZUPAg8g9G8