НВК № 5: велика перемога танцювального колективу “Крапельки”

Учасники зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» Чугуївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназії № 5» постійно беруть участь в професійних конкурсах, фестивалях, оглядах. І без перемог ніколи не повертаються.

30.03.2018 у м. Дніпро відбувся XVII Всеукраїнський відкритий фестиваль хореографічного мистецтва «Білий лелека». Кожного року фестиваль збирає понад 3 тисячі прихильників Терпсихори з різних регіонів України. Цьогоріч конкурсантами було представлено понад 120 хореографічних композицій у номінаціях «Народний танець», «Сучасний танець», «Естрадний танець», «Народна стилізація» тощо.

«Крапельки» ж представили  8 композицій: «Лети, пір’ячко», «Кумасі», «Хава Нагіла», «Дзиґи», «Північні замальовки», «Ой, на Івана, на Купала», «Німецька полька», «Непосиди». І кожна з них була  високо оцінена поважним журі і отримала найвищу оцінку – І місце!

Говорячи про свою перемогу, «Крапельки» переконані, що своєю майстерністю вони завдячують  досвідченим  наставникам –  Бабенко Наталії Іванівні та Колісник Євгенії Сергіївні. Вимогливі та педантичні, велику увагу педагоги  приділяють гармонійному розвитку особистості своїх вихованців, навчають трудитися, бути дисциплінованими та відповідальними, і, разом з тим,  вкладають в серця дітей бажання танцювати, виховують любов до хореографії, Батьківщини.

Учасникам фестивалю сподобалась тепла, дружня атмосфера, що панувала на сцені і в залі серед глядачів. Це стало додатковим стимулом для їхньої перемоги.

Вітаємо учасників зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки», а також  їхніх керівників, із блискучими результатами! Бажаємо подальших перемог та творчих злетів!

MVA_5793 MVA_8154 MVA_9693 MVA_9855 MVA_9914