Гуртківці ЦТК – дипломанти фестивалю “Кроковеє коло”

29 березня 2018 року вихованці Чугуївського центру туризму та краєзнавства Чугуївської міської ради взяли участь в обласній учнівській науково-практичній конференції «Етнологія і фольклористика», яка проходила в м.Харкові в рамках XVII відкритого фестивалю традиційної народної культури для дітей та молоді «Кроковеє коло».

Під час конференції вихованка гуртка «Юні етнографи» Олександра Фролова (керівник Логачова Н.В.) презентувала пошукову роботу «Художня обробка деревини на Чугуївщині», а вихованець гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво»  Микита Гриценко (керівник Бойко С.М.) продемонстрував власні вироби з лози та представив роботу «Природа та лозняки – це казка, яку треба читати серцем».

Доповіді гуртківців Чугуївського ЦТК  були високо оцінені компетентним журі, діти отримали цінні подарунки та були нагороджені дипломами І ступеню.

Вітаємо вихованців центру туризму та краєзнавства з досягненнями та бажаємо подальших творчих успіхів у вивченні й збереженні народних ремесел Слобожанщини!

Фото