Глобальний тиждень грошей/Global Money Week у НВК №6

З 12 по 18 березня 2018 року Україна традиційно приєдналася до міжнародної ініціативи «Глобальний тиждень грошей», в рамках якого у різних країнах світу відбулися заходи для дітей та молоді з метою підвищення обізнаності про важливість фінансової освіти і фінансової інтеграції.

Педагоги НВК № 6 також не змогли  залишитись осторонь цієї події  та провели ряд заходів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності для учнів. Не зовсім звичною вийшла виховна година в 2-Б класі НВК №6, під час якої учні переглянули відеопрезентацію про призначення грошей, почули цікаві факти з історії їх виникнення,  а також разом з вчителем обговорили тему необхідності та кількості кишенькових грошей, пригадали правила безпечної поведінки з грошима на вулиці, в магазині та вдома.

Особливо цікавою для учнів стала бесіда на тему «Гривня – національний символ України»; під такою назвою відбувся й конкурс малюнків серед учнів класу. Найактивніші учасники Global Money Week в школі були нагороджені дипломами учасників та переможців.

Якщо гроші псують людину,
то винна у цьому людина, а не гроші.
Бауржан Тойшебеков

29242632_1516021441860979_77584424_o