Роботи гуртківців відзначені на фестивалі народної культури

18 березня 2018 року в м. Харкові відбувся конкурс «Традиційні народні ремесла» у рамках XVІI-го  відкритого  фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді.

Учасниками фестивалю в різних номінаціях стали вихованці гуртків Чугуївського БДЮТ «Геометричне моделювання» (керівник Ачкасова Н.М.), «Майстерня писанкарства» (керівник Брежко О.Л.), «Художня вишивка» (керівник Гетьман С.М.);  та гуртків ЦТК  «Декоративно-ужиткове мистецтво» (керівник – Соловйова Т.О.).

За умовами фестивалю учасники  надали на огляд членів журі та глядачів по 5 власних робіт у номінаціях «Витинанка», «Писанкарство», «Вишивка», «Вироби з бісеру», а потім мали можливість показати свою майстерність  на місці.

Урочисте відкриття виставки робіт та нагородження переможців конкурсу традиційних народних художніх ремесел відбудеться 29 березня на базі обласного організаційно-методичний центру культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62, ст. метро «Пушкінська»). За результатами фестивалю до участі в урочистостях запрошені Гориславець Софія, вихованка гуртка «Майстерня писанкарства» Чугуївського БДЮТ та її керівник Брежко Ольга Леонідівна.

IMG_20180318_154547_BURST001_COVER