Профорієнтація учнів: ХНУВС запрошує до навчання

14 березня в КЦ «Імідж» відбулася зустріч учнів 10-11 класів закладів освіти м.Чугуєва з представниками Харківського національного університету внутрішніх справ.

Знайомство з університетом розпочалося вже у вестибюлі й продовжилося зі сцени. Присутніх зустрічали курсанти в сучасній формі поліції з сучасною зброєю, а також чарівні дівчата-барабанниці.

Декан факультету, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, полковник поліції Музичук Олександр Миколайович ознайомив учнів з роботою університету та факультету слідства, який він очолює. Він також розповів, що колектив Харківського національного університету внутрішніх справ має високе звання «Флагман освіти і науки України», тричі ставав переможцем Всеукраїнського освітянського рейтингу «Софія Київська», відзначений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, має інші нагороди.

Після виступу викладачів студенти та курсанти під час невеликого концерту продемонстрували учасникам профорієнтаційного заходу різноманітні таланти, які вони успішно розвивають в осередках самодіяльності університету.

Фото

DSC_0177