Вихованці БДЮТ осягають нові вершини творчої майстерності

Минула  неділя,  11 лютого 2018 року,  стала зірковою для творчих колективів вихованців Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості: одразу в двох престижних  конкурсах мистецтва взяли участь вихованці ЧБДЮТ, а саме учасники танцювального колективу «Самоцвети»  (керівник Білоус Юлія Володимирівна) та  юні вокалісти Студії естрадного вокалу (керівник Пахоменкова Вікторія Валеріївна).

На сцені Кіноконцертного залу «Україна» відбувся Всеукраїнський фестиваль музичного мистецтва «Харківські зорі. Ювілей». Призові місця фестивалю посіли вихованці Студії естрадного вокалу Бортник Владислава (два I-х місця у номінаціях «Естрадний вокал», «Народний вокал») та Гарбуз Злата (лауреат ІІ-го ступеню у номінації «Естрадний вокал»). Вітаємо дівчат та їхнього керівника Вікторію Валеріївну!

Колектив танцювального гуртка під керівництвом Білоус Юлії Володимирівни приніс до скарбниці творчих перемог Чугуєва ІІ-е місце у Міжнародному відкритому фестивалі-конкурсі мистецтва «THE SPIRIT ART» в рамках проекту «Барви Європи», який в шостий раз проводиться у Харкові. У номінації «Естрадна хореографія» (7-9 років) колектив «Самоцвети» виборов ІІ-е місце! Вітаємо творчий колектив та його керівника Юлію Володимирівну!