Створюємо новорічний настрій у передсвяткові дні

Череду Новорічних та Різдвяних свят у Чугуєві відкрив традиційний Парад Дідів Морозів та Снігуроньок, в якому взяли участь учні, вихованці та педагоги закладів освіти міста. Парад відбувся в  день Святого Миколая та передував відкриттю Головної ялинки Чугуєва, що прикрашає Соборну площу.

Чугуївський будинок дитячої та юнацької творчості цього року перетворився на  Оселю Святого Миколая, й навчальні кабінети, сходи,танцювальна зала  набули  казкового оздоблення. У Майстерні Святого Миколая привітні майстрині навчають дітей  мистецтву створення вітальних листівок, новорічних  янголят, ялинкових прикрас, декоруванню імбирного  печива-миколайчика. А в святково прикрашеній  Вітальні Святого Миколая дітей зустрічає справжній казковий Миколай. Кожен відвідувач Вітальні може розповісти віршика, заспівати новорічну пісню, написати листа Діду Морозу, і Миколай обов’язково пригостить своїх гостей солодощами та подарунками.

Для дітей міста педагоги й вихованці театрального гуртка «Прем’єра» Чугуївського БДЮТ  підготували новорічні вистави. В імпровізованій актовій залі оживають знайомі твори: новорічна казка великого Гофмана «Лускунчик» та казка про добро і  дружбу «Цветик-семицветик», під час перегляду яких глядачі сміються, переживають, радіють разом з героями.

Оселя Святого Миколая запрошує малюків Чугуєва і у новорічні дні нового року. 02, 03, 04, 05 січня з 15.00 до 18.00 годині на дітей  чекають  Дід Мороз, святково прикрашені фотозони та майстер-класи від  керівників гуртків Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості.

IMG-21d90d4e15c3d79eadbbd9482c5225d8-V