Шкільні лідери стали учасниками Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування

19 грудня 2017 року на базі Чугуївської ЗОШ №2 представники самоврядування школи взяли участь у Всеукраїнському уроці місцевого самоврядування, організованому з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Урок проходив у веб-форматі, й до участі ньому  долучилися понад 600  закладів освіти. Учасниками онлайн-уроку в студії  стали Віце-премʼєр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, заступник  Міністра освіти і науки України Павло Хобзей та Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, а також представники шкільного лідерства з  різних куточків України.

Гості студії  під час активного діалогу з представниками шкільних активів обговорили розширені можливості місцевого самоврядування, поширення ідей децентралізації, загострили увагу на деяких аспектах  «Нової української школи» та побудові діалогу між владою й учнями-старшокласниками з навчальних закладів усієї України.

DSCN0053