Нові перемоги чугуївських грацій

Традиційний Міжнародний турнір з художньої гімнастики в Лозовій «Нове покоління – 2017» об’єднав  понад 200 спортсменок з різних міст України, а також Молдови. Свою майстерність демонстрували юні грації з  Дніпра, Полтави,  Лозової, Запоріжжя, Сум, Хмельницького, Харкова, Чугуєва, а також гості з Молдови (м. Тираспіль). Чугуївську міську ДЮСШ на турнірі представляли 11 юних гімнасток, і всі вони продемонстрували  суддям високий рівень майстерності. До речі, наймолодшій гімнастці з Чугуєва, яка посіла ІІ призове місце,  Кірі Вдовіній,  виповнилося лише сім років.

За підсумками змагань ІІ місце у своїх вікових категоріях також вибороли Лера Оренко, Настя Істоміна, Маша Коростильова. ІІІ місце в Лізи Болсун, Віки Ситнікової, Ані Легкої, Лери Орлікової, Аліси Лаптєвої.  Ліза Леонова і Ніка Савченко посіли IV місце.

Чемпіонки й призерки були нагороджені медалями, дипломами та цінними призами від організаторів турніру. Підбиваючи підсумки змагань, тренер Чугуївської міської ДЮСШ з художньої гімнастики Ірина Шовкова зазначила, що до наступного сезону змагань всі гімнастки підготують нову програму, яка здивує й глядачів, і суддів складністю елементів  та майстерністю.

Залишається тільки привітати юних спортсменок з гідним результатом, побажати їм подальших успіхів і продовжувати впевнено йти до високої мети .

 За матеріалами “Новин Чугуєва”