На колегії ДНО ХОДА ретельно розглянуте питання підготовки до ЗНО-2018

1 листопада 2017 року відбулось розширене засідання колегії Департаменту науки і освіти ХОДА, основною темою якого стало питання підготовки  до ЗНО-2018. Від міста Чугуєва участь у  засіданні взяли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чугуївської міської ради Т.С. Вінник та начальник відділу освіти М.В. Проценко.

Учасникам заходу був представлений аналіз результатів ЗНО в області за десять років, зокрема – показники районів та окремих шкіл, а також були розглянуті шляхи покращення навчального процесу в кожному закладі освіти. Було наголошено на необхідності створення атмосфери й культу знань у школі, розбудови нового освітнього середовища з використанням IT-технологій, мультимедійного обладнання, підвищення професійного рівня вчителів тощо.

Підсумовуючи захід, заступник голови–керівник апарату ХОДА  А.В. Бабічев дав доручення заступникам голів районних державних адміністрацій, міських рад та ОТГ взяти під особистий контроль об’єктивність проведення внутрішнього моніторингу якості освіти на основі показників ЗНО-2017. Департамент науки і освіти спільно з КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» має провести моніторинг підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2018 у районах (містах, ОТГ) області.

dsc05155-5152x3864-55fc