Учні ЗОШ № 2 вивчатимуть англійську з іноземним волонтером за проектом GoCamp Afterschool

У 2017-18 навчальному році 50 шкіл з різних областей візьмуть участь у проекті GoCamp Afterschool – позашкільному інтерактивному навчанні, ініційованому громадською організацією Global Office за сприяння Канадського Фонду підтримки місцевих ініціатив, і однією з них стане також Чугуївська ЗОШ № 2.

З 27 по 29 жовтня у м. Ірпінь  представники  шкіл, відібраних для участі в  GoCamp Afterschool,  пройшли  тренінг з методології викладання іноземних мов та організації позашкільного навчання. Місто Чугуїв на тренінгу  представила вчитель англійської мови Чугуївської ЗОШ № 2 Наталія Черемісова.

Формат GoCamp Afterschool є новим для українських шкіл, і поєднуватиме звичне позакласне навчання із новітньою методикою викладання іноземної мови з залученням іноземного волонтера, який  виконуватиме роль ментора для школярів та допомагатиме їм подолати мовний і культурний бар’єри. Програма проекту включатиме роботу над суспільно-корисним проектом, розмовні, кіно- клуби, ігри, спільні екскурсії, подорожі, відвідування волонтером уроків англійської мови  та інших предметів.