Лідери учнівського самоврядування планують роботу на наступний рік

На базі Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості стартував новий навчальний рік міської ради старшокласників Координаційного центру «Лідер» по роботі з учнівськими організаціями навчальних закладів Чугуєва. До складу ради старшокласників входять  лідери всіх навчальних закладів Чугуєва,  старшокласники, яких об’єднує  активна життєва позиція, які бажають спілкуватися, обмінюватися думками, ідеями, вносити свій вклад в громадське життя міста, розвивати свої лідерські якості.

Під час засідання ради, що 10 жовтня 2017 року відбулося на базі молодіжного ХАБу Культурного центру «Імідж», було підбито підсумки роботи учнівських організацій за минулий рік і намічено план роботи на наступний.

Одним з цікавих моментів засідання  став виступ Вікторії Танені, члена ради старшокласників 2016/2017 навчального року, переможця міського Конкурсу дитячої творчості «Міцна громада починається з тебе», що проходив у рамках проекту  «Сприяння децентралізації в Східній та Центральній Україні» в лютому 2017 року. Дівчина   поділилася враженнями від поїздки до м. Дніпро на підсумкову конференцію проекту. «Хто, якщо не ти»: хай ці слова, – наголосила Вікторія, – стануть девізом нашого життя. Життя  громадянина, патріота, лідера  незалежної України».

IMG_20171010_140750