Відшуміло туристичне “Бабине літо”-2017

15 жовтня 2017 року, в лісовому масиві Клугино-Башкирівки Чугуївським центром туризму і краєзнавства були проведені традиційні відкриті особисті змагання зі спортивного орієнтування “Бабине літо – 2017”.

Дуже приємно було бачити на відкритті змагань методиста та керівника гуртків КЗ «Харківська обласна станція юних туристів» майстра спорту зі спортивного орієнтування Данилову А.В., яка під бурхливі оплески туристів  нагородила медалями та грамотами КЗ «ХОСЮТ» вихованців ЦТК Горєлкова Максима (І-е місце), Кривобородого Владислава (ІІ-е місце) і Касалапа Дениса (ІІІ-є місце) – переможців обласних особисто-командних змаганнях зі спортивного орієнтування «Великі надії», що проходили 30 вересня у м.Харкові, де  у загальному заліку збірна команда вихованців ЦТК посіла ІІ-е місце.

У змаганнях «Бабине літо – 2017», присвячених Дню Захисника Вітчизни, у семи вікових групах взяли участь близько 150 учасників. Дистанція “За вибором” включала в себе проходження 20 контрольних пунктів (близько 3 км по оптимальному шляху руху) за 1 годину контрольного часу. Багато учасників відмінно впоралися із завданням і, знайшовши всі пункти, з успіхом фінішували. У змаганнях взяли участь як школярі м.Чугуєва, Борівського району, команда клубу спортивного орієнтування «Фігуровка» Чугуївського району, КЗ «Харківська обласна станція юних туристів», так і юніори, студенти, молодь і навіть ветерани цього активного виду спорту. Для початківців та бажаючих ближче познайомитися зі спортивним орієнтуванням була надана можливість пройти окремо встановлену дистанцію у віковій групі «Початківці».

Приємно було бачити серед учасників змагань педагогів навчальних закладів, директорів шкіл, батьків, які разом зі своїми дітьми брали участь у подоланні дистанції спортивного орієнтування та демонстрували  позитивний приклад здорового способу життя. І хоча погодні умови були не простими, спортивний азарт, спілкування з друзями, свіже лісове повітря та гарячий чай, який було запропоновано усім бажаючим, створили атмосферу справжнього свята.

Фото заходу

Переможцями змагань стали:

Молодша група:

1 місце –  Халін Дмитро (ЗОШ №4), Міненко Софія (КСО «Фігуровка»);

2 місце – Шишков Микита (ЗОШ №4),  Пучкова Анастасія (КСО «Фігуровка»);

3 місце – Зеленський Ігор (ЗОШ №4), Русалова Євгенія (К-Б ЗОШ).

Середня  група:

1 місце – Кривобородий Владислав (ЗОШ №1), Крюкова Марина (Хар.обл.СЮТур);

2 місце – Ходієнко Денис (К-Б ЗОШ), Лєсік Аліна (КСО «Фігуровка»);

3 місце – Астапович Михайло (Хар.обл СЮТур), Ковбаса Валерія (К-Б ЗОШ).

Старша група:

1 місце – Красильников Валент. (КСО «Фігуровка»), Умець Софія (ЗОШ №2);

2 місце – Кудрявський Артем (ЗОШ №1), Камчатна Анна (ЗОШ №1);

3 місце – Кузнєцов Ярослав (КСО «Фігуровка»), Зарицька Анастасія (ЗОШ №2).

“Молодь – юніори:

1 місце – Наточий Сергій (КСО «Фігуровка»), Онацька Анастасія (м. Харків);

2 місце – Костюк Олександр (м.Харків), Іванова Юлія (м.Чугуїв);

3 місце – Савченко Владислав (м.Харків).

Дорослі

1 місце – Колісниченко Д.С. (ЦТК), Жиглова Ю.В. (К-Б ЗОШ);

2 місце – Ходієнко М. (К-Б ЗОШ), Зарицька А.І. (ЗОШ №2);

3 місце – Жиглов В.О. (К-Б ЗОШ), Судейченко А.В. (ЗОШ №2)

“Ветерани

1 місце – Гріднєв В.М. (м.Чугуїв), Лесновська Н.М. (ЗОШ №4);

2 місце – Савченко Р.І.(м.Чугуїв), Сухомовська О.В.(К-Б ЗОШ);

3 місце – Савченко Л.Є. (м.Чугуїв).