Привітання Д.О. Шенцева з Днем працівників освіти

Дорогі педагоги! Шановні працівники та ветерани галузі освіти!

У всі часи вчительська праця була й залишається не лише професією, а й високим званням. Учитель – це покликання,  дар, спосіб життя, це стан душі.

Щодня ми приводимо до школи, віддаємо у ваші дбайливі, турботливі руки найдорожче, що є в нашому житті, – своїх дітей і онуків.

Мудрі кажуть, що справжнього вчителя можна порівняти з садівником, який дбайливо вирощує в дітях кожен паросток знання і таланту, його можна порівняти із золотошукачем, який дбайливо відшукує в дитячих душах золоті крупиці добра і чуйності, можна порівняти і з полководцем, який проводить наступ проти бездушності, зла і невігластва. Вчитель навчає життю. Так було на зорі людської цивілізації, так ми визначаємо працю вчителя і сьогодні.

Дякую Вам за безцінну працю, вірність вчительській праці, за ваші добрі серця, якими ви завжди готові зігріти своїх вихованців, за хвилювання й тривоги про долі ваших учнів. Від щирого серця бажаю вам невичерпного інтересу до життя, до професії, нових творчих висот, талановитих учнів! Міцного здоров’я, незгасимої енергії, розуміння і підтримки від колег, керівництва, постійного професійного вдосконалення, нових досягнень і перемог!

З професійним святом, з Днем працівника освіти!

З глибокою повагою до вчительської праці,

Народний депутат України                                                          ДМИТРО ШЕНЦЕВ