З Днем працівників освіти – 2017!

Щороку на початку нового навчального року,  першої  неділі жовтня, працівники освіти м.Чугуєва разом з колегами в усій країні відзначають своє професійне свято.

Відділ освіти Чугуївської міської ради  напередодні цього святкового осіннього дня також  від усього серця вітає  спільноту освітян  м.Чугуєва з Днем працівників освіти!

Роботу освітянського колективу  можна порівняти з годинником, коли від відлагодженої роботи  кожного, навіть найменшого, гвинтика залежить робота всього механізму. Кожен працівник навчального закладу міста якісним виконанням робочих обов’язків  забезпечує загальний результат, яким на сьогоднішній день ми всі можемо пишатися.

Значними є досягнення учнів м.Чугуєва  за результатами олімпіад та участі в конкурсі-захисті МАН України, а творчі  й спортивні результати наших дітей відомі далеко за межі Харківської області. Наші педагоги відзначені  як кращі в обласних професійних конкурсах, виборюють перемоги в конкурсах сайтів  та блогів, посідають місця на педагогічних виставках. А загальний результат м.Чугуєва у рейтингу області за результатами ЗНО другий рік поспіль залишається найвищим, і декілька чугуївських шкіл за цим рейтингом увійшли в 20-ку кращих в області, а одна – посідає перше місце.

Напередодні професійного свята освітян хочеться висловити всім працівникам навчальних закладів щиру подяку за самовіддану працю та побажати здоров’я, наснаги в роботі, миру й злагоди в родинах. Бажаю  ніколи не зупинятися на досягнутому й  упевнено долати нові професійні висоти!

З повагою,

начальник відділу освіти   М.В. ПРОЦЕНКО

1443700433_1412325788_teacher-day