Вітаємо працівників ДНЗ з Днем дошкілля!

Відділ освіти Чугуївської міської ради щиро вітає працівників дошкільних навчальних закладів з Всеукраїнським Днем дошкілля!
Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить їхнє подальше майбутнє. Той фундамент, що закладається з самого дитинства, служить опорою і основою людині  в подальшому житті.
Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається розвиток цілісної особистості, відбувається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. Від професіоналізму, терпіння і мудрості  працівників дошкілля, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є – упевненість у майбутньому найменших членів громади нашого міста.
В цей особливий День відділ освіти приєднується до привітань на адресу наших вихователів і всіх працівників дитячих садочків. Бажаємо вам, шановні працівники дошкільної освіти, здоров’я,  наснаги в роботі і побільше приємних моментів в у вашій праці!
З повагою, начальник відділу освіти   М.В. ПРОЦЕНКО
301pdwl