1 вересня: 2017/2018 навчальний рік стартував!

У загальноосвітніх навчальних закладах м. Чугуєва 1 вересня 2017 року традиційно пройшли урочисті заходи зі святкування Дня знань.

Кожна школа ретельно готувалася до цього дня, і нарешті шкільні двори наповнилися радісним дитячим гомоном.

Традиційні  лінійки  були сповнені піднесеного та святкового настрою. Діти  вітали педагогів з початком нового навчального року  піснями, танцями, флеш-мобами. Хвилюючись на порозі незвіданого – шкільних буднів, – розповідала  віршики про школу малеча, яка цього року вперше  сяде за парти;   майбутні ж випускники, для яких перший дзвоник відлунав востаннє,  зверталися   до  улюблених педагогів  зі словами подяки, і до першачків – з побажаннями гарно вчитися й любити рідну школу.

Всі навчальні заклади відвідали представники  органів місцевого самоврядування, відділу освіти; а учнів Чугуївської ЗОШ № 4 з 2017/2018 навчальним роком привітали  Чугуївський міський голова Г.М. Мінаєва та народний депутат України Д.О. Шенцев особисто.

Фото святкування 1 вересня – у фотогалереї відділу освіти

21151633_459586441089914_5931740197191194813_n


У День Знань, 1-го вересня, подвір’я Чугуївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 наповнилось  радісним дитячим щебетом, щирими посмішками і ,звичайно, мелодійними звуками шкільного дзвінка.

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для учнів та вчителів цей перший день осені  є символом нових зустрічей з вражаючим світом знань. Особливо хвилюючим це свято стало для наших випускників, для яких  шкільний дзвінок пролунає востаннє, та першокласників ,що вперше переступили поріг нашої школи.

Особливою подією свята стало урочисте відкриття в школі оновленого комп’ютерного класу, об лаштованого 11-ма новими комп’ютерами та сучасним мультимедійним комплексом.

Привітали  школярів та розділили з нами радість цього дня поважні гості нашого міста : народний депутат України Шенцев Д.О., міський голова Мінаєва Г.М. , депутат обласної ради МягкийД.В., депутат міської ради Нарожний М.Г. Наша школа отримала в подарунок волейбольнім’ячі та тенісні набори ,а також солодкі подарунки для всіх учнів, а першачки–набори для малювання та пізнавальні книги про рідне місто Чугуїв.

Свято промайнуло швидко, яскраво і урочисто та позитивно зярядило присутніх на новий навчальний рік.

21192623_459586201089938_5705733783870781345_n


Свято Першого дзвоника в НВК №6

1 вересня 2017 року в Чугуївському навчально – виховному комплексі №6 відбулось урочисте свято, присвячене початку нового 2017/2018 навчального року.

На  цей захід  до НВК №6 завітали шановні гості: депутат Чугуївської міської ради Полянський Василь Іванович, представник Чугуївської міської ради Шляхта Світлана Олександрівна та представник відділу освіти Чугуївської міської ради Оринко Марина Олександрівна. Кожен з них побажав учням, вчителям та батькам взаєморозуміння, здоров’я, успіхів та мирного неба над головою.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Під час свята була по-особливому зворушлива мить, коли найстарші учні навчально-виховного комплексу передали естафету наймолодшим. На згадку про чудову подію в їхньому житті – початок навчання в нашому НВК, одинадцятий клас подарував першачкам «Дерево знань», замість листків на якому були цукерки та «Першоцеглинка», як талісман, який дозволить подолати всі труднощі навчання з 1 по 11 клас. Також, вже традиційно, першокласники отримали подарунки від народного депутата України Дмитра Олексійовича Шенцева.

На завершення урочистої лінійки продзеленчав  дзвоник, який покликав учнів до класів на перший урок, що  був присвячений темі: «Я – громадянин України,  європейської країни». Після уроку на дітей очікував ще один приємний сюрприз – морозиво від депутата обласної ради Харківської області Мягкого Дмитра  Вікторовича.

Б_4