Центр раннього втручання презентував досвід роботи іноземним партнерам

22 серпня 2017 року в  Департаменті соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації відбулася нарада з обговорення питань реалізації пілотного проекту «Створення системи надання соціальних послуг раннього втручання», яка відбулась за ініціативою Міністерства соціальної політики України у рамках міжнародного проекту «Підтримка органів місцевої влади України в розробці законодавства для впровадження системи раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю та дітей, які мають ризики інвалідності».

У нараді взяли участь група експертів з Французької республіки, представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я, Департаментів науки і освіти, соціального захисту населення, охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, міських рад та районних державних адміністрацій Харківської області, представники Центрів раннього втручання,  в тому числі й  м.Чугуєва.

У складі делегації   від нашого міста були спеціалісти відділу освіти, управління соціального захисту населення та центру соціальної реабілітації людей з інвалідністю.

На нараді  був представлений досвід роботи з раннього втручання республіки Франції, БФ «Інститут раннього втручання» (м.Харків), центрів з надання послуг раннього втручання м. Чугуєва,  м. Лозової та Валківського району.

DSC04804