Пришкільний табір “Сонечко” при ЗОШ № 7 завершив роботу

Відбулося урочисте закриття дитячого закладу відпочинку «Сонечко» на базі Чугуївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Діти неохоче прощалися  з веселим та цікавим життям табору, бо літні канікули – найцікавіша для них пора.

Відпочинок у пришкільному таборі був  активний, пізнавальний, пам’ятний, і все це  завдяки нашим вихователям та організаторам: Мельчуковій А. В., Приступі Н.В., Сіроштан Ю.О., Мороз О.В., Креденцер О.Г., Кабановій Н.Ф., Адаменко І.В.

Вихованцям вдалося побувати на екскурсіях в «Тарасовій садибі» (с.Зарожне), стати учасниками музейних занять,  майстер-класів з виготовлення ляльок-мотанок, писанкарства, долучитися до захоплюючих фізичних досліджень разом з керівником фізичного гуртка та куратором студентського наукового товариства ХНУ ім. В.Н. Каразіна, доцентом фізичного факультету О.Р. Казачковим, і ще багатьох цікавостей.

Діти і їхні батьки   висловлюють подяку організаторам оздоровлення за уважне ставлення до  кожного вихованця табору, піклування про комфортні умови, доброзичливу атмосферу відпочинку.

Прощавай, «Сонечко», до наступного літа!

20170818_102414