Робота будівельників у навчальних закладах – під особистим контролем місцевої влади

У школах, дитсадках, позашкільних навчальних закладах   повним ходом іде підготовка до нового 2017/2018 навчального року: тривають поточні й капітальні ремонти приміщень, заміна меблів, благоустрій територій.

Чугуївський міський голова Г.М. Мінаєва разом з начальником відділу освіти М. В. Проценко   особисто контролюють дотримання термінів і обсягів  виконання будівельних робіт   на найбільших об’єктах – Чугуївській ЗОШ №№ 1 та 8, ДНЗ № 4 і  12, де триває реалізація  проектів з термомодернізації за грантові кошти при співфінансуванні з місцевого бюджету, і щотижня виконують інспекцію будмайданчиків.

На сьогоднішній день масштабні будівельні роботи в дитсадках   і школах виконуються підрядниками відповідно до  затверджених інвесторами календарних графіків робіт, і Чугуївська міська рада, відділ освіти а також будівельники докладуть максимум зусиль, щоб більшість робіт були виконані своєчасно, до старту навчального року.

Відділ освіти Чугуївської міської ради звертається з проханням до всіх учасників навчально-виховного процесу: учнів та їхніх батьків, працівників освітніх установ, а також усіх жителів міста – бути терплячими, бо результат реалізації проектів  дозволить зберегти будівлі навчальних закладів, покращить їх естетичний вигляд, зробить енергоефективними, що не лише дозволить  унормувати температурний режим у приміщеннях, а й значно зменшить обсяг використання енергоносіїв. Зекономлені ж на цьому бюджетні кошти можуть бути направлені на вирішення інших нагальних проблем міста.

Сподіваємося на ваші розуміння й всебічну підтримку.

image-0-02-05-38c17872fb14bcfb1282fa0d7b0f9ad7f18a828aaf5ca85a40ffdda7865de9ef-V