Зі святом Останнього дзвоника!

Шановні працівники освіти, учні та батьки!

Відділ освіти Чугуївської міської ради вітає  всю освітянську спільноту м. Чугуєва зі святом Останнього дзвоника!

Цей день знаменує подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Вже позаду напружені дні навчання, а попереду – сповнені нових яскравих вражень літні канікули. 

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його  передзвін виряджає вчорашніх школярів  у самостійну життєву дорогу. Ми твердо віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, і ви твердо крокуватимете до обраної цілі.

Висловлюю  глибоку вдячність усім педагогам Чугуєва, які протягом навчального року зробили все можливе, щоб досягнення наших учнів були відомими на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях. А у тому, що чугуївська земля  багата  обдарованою молоддю, ми з вами всі пересвідчилися нещодавно, під час свята “Олімп слави”.

Бажаю  учням, батькам, педагогам   відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.І нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

Начальник відділу освіти Чугуївської міської ради            М.В.ПРОЦЕНКО