Подвійна перемога Дарини Сладких

13 травня 2017 року у м. Харкові відбувся обласний конкурс випускників музичних шкіл м. Харкова і Харківської області «Надія». В номінації «Академічний вокал» наше місто представляла учениця Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учениця Чугуївської дитячої музичної школи Дарина Сладких. Змагаючись з вокалістами-професіоналами, як завжди,  Дарина продемонструвала свої вокальні здібності на високому рівні і посіла почесне 1 місце.

Цього ж дня на Дарину чекала ще одна нагорода за перемогу –  у V інтернет-фестивалі «Сонячне Коло», який є благодійним проектом для дітей Харківської області та інших областей Слобожанщини. Основною ідеєю фестивалю є підвищення культурного рівня дітей і надання їм можливості проявити себе на сцені. Дарина, як переможець фестивалю, була запрошена на Гала-концерт, який відбувся у Харківському Національному Академічному Театрі опери та балету.

Також хочеться відмітити професіоналізм і творчий підхід викладача Н.М.Мирущенко  і концертмейстера А.М.Маміної до  підготовки Дарини до участі в конкурсах.