День Пам’яті та Примирення, День Перемоги над нацизмом у роки Другої Світової війни: пам’ятаймо й не дамо повторитись

З  05 по 09 травня 2017 року в  місті  пройшли заходи з нагоди святкування в Україні Дня Пам’яті та Примирення, Дня Перемоги над нацизмом у роки Другої Світової війни.

У рамках заходів відбулися Фестиваль військово-патріотичної пісні, великий концерт дитячих колективів «Хай завжди буде сонце», міська акція «Ветеран у твоїй родині», презентація матеріалів про мешканців Чугуєва – учасників Другої Світової війни.

Старшокласники навчальних закладів вшанували пам’ять загиблих великим флеш-мобом, який відбувся у сквері Молодіжний.

Вихованці Центру допризовної підготовки відділу освіти  взяли участь у щорічній акції «Захистити Вітчизну готові». Дівчата Центру провели майстер-класи з надання першої допомоги  у «військовому шпиталі», який був розбитий у центрі  скверу Захисників України.

Польові каші у навчальних закладах , святкові концерти, мітинги для мешканців окремих мікрорайонів Чугуєва, змагання з велотуризму та скелелізання, пісні й танці дитячих колективів, святковий шахово-шашковий турнір, майстер-клас з паперопластики «Квітка Перемоги» – це наша повага до живих ветеранів та низький уклін тим, кому ми зобов’язані  тим, що живемо!

DSC_5659