Знову Чугуїв переможець!

З 20 по 23 квітня  2017 року на базі КЗ «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості» проходив Міжнародний конкурс-фестиваль «KHARKIV INTERNATIONAL SONG FORUM», в якому прийняли участь юні вокалісти з різних міст України. Фестиваль проходив під патронатом Міністерства освіти і науки України, а журі очолила Наталя Медведєва, старший викладач Київської академії естрадного та циркового мистецтва, педагог-тренер українських вокальних телешоу «Фабрика зірок», «Телезірка-Суперзірка», «Народна зірка»; член журі національного відбору учасників дитячого Євробачення.

Чугуїв на фестивалі-конкурсі представила Аліна Голуб, вихованка Студії естрадного вокалу Чугуївського БДЮТ (керівник А.О. Гедюн), учениця 10 класу Чугуївської ЗОШ № 8.  В номінації «Естрадний вокал» серед 19 претендентів у віковій категорії 13-15 років Аліна завоювала I-е місце та отримала від членів журі численні запрошення на Всеукраїнські та Міжнародні вокальні конкурси. І 23 квітня Аліна зі своєю композицією «Something’s got a hold on» з репертуару Христини Агілери  стала учасницею великого Гала-концерту переможців Міжнародного конкурсу-фестивалю «KHARKIV INTERNATIONAL SONG FORUM»!

Вітаємо Аліну Голуб та ії керівника Аллу Олександрівну з перемогою та сподіваємося на наступні перемоги юного таланту на Міжнародних і Всеукраїнських сценах вокального мистецтва!

ldoI--snXsU