Зустріч із добровольцями

14 березня Україна відзначала День українського добровольця. У цей день ми вшановуємо захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, волонтерів, яким не байдужа доля держави, людей, які за покликом душі турбуються й підтримують інших.

З нагоди цього свята учні Чугуївської гімназії № 5 взяли участь у засіданні «круглого столу», на яке запросили Олександра Попова – сержанта запасу, добровольця І-ї хвилі мобілізації, учасника бойових дій в зоні АТО, голову Чугуївської міськрайонної громадської організації «Ветеранів антитерористичної операції», Андрія  Пазія – полковника запасу, депутата міської ради, заступника голови громадської організації «Наш вибір», Андрія Гуренка – майора запасу, психолога 92-ї ОМБР, учасника бойових дій у зоні АТО, заступника голови громадської організації «Наш вибір», та Павла Долженка – сержанта запасу, добровольця ІІІ-ї хвилі мобілізації, учасника бойових дій у зоні АТО, громадського активіста.

Під час зустрічі діти й гості у неформальній обстановці мали змогу поспілкуватися, поставити питання, дізнатися про військових і добровольців, які боронять нашу незалежність.

На питання, що спонукало цих мужніх чоловіків зробити такий крок, вони одностайно відповіли: любов до рідної землі і небайдужість до майбутнього країни.

На знак пошани й на згадку про зустріч діти подарували гостям невеличкі сувеніри.

IMG_4573-15-03-17-09-42