У ДНЗ № 12 пройшла наставницька зустріч з реалізації проектів інклюзивної освіти

9 березня в рамках реалізації проекту “Садочок – простір, дружній до дитини” в Чугуївському навчальному дошкільному закладі (ясел-садку) №12 відбулася робоча зустріч педагогічних працівників  9 дошкільних навчальних закладів з  метою отримання наставницької підтримки.

Під час зустрічі учасники побували на заняттях з використанням Ляльки та переглянули, як організовуються ранкові зустрічі з вихованцями ДНЗ.

Наставницьку зустріч провели тренери-консультанти Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» Жанна Гриневич та Ірина Климчук. Дуже важливим і цінним моментом зустрічі стало обговорення успіхів і труднощів щодо впровадження нових методик. Під час обговорення учасники поділилися власним практичним досвідом, своїми успіхами у реалізації проекту,  розповіли про складні моменти та разом обговорили шляхи їх вирішення.

До учасників зустрічі  приєдналися також начальник Чугуївського відділу освіти М.В.Проценко і  спеціалісти БФ «Інститут раннього втручання» Г.В. Кукуруза та Г.М.Кравцова. Також  учасницею заходу стала координатор освітніх проектів Міжнародного фонду ООН (ЮНІСЕФ) Ольга Климовська, яка познайомила учасників з програмами, що реалізуються Дитячим фондом ЮНІСЕФ в Харківській області.

Більше фото зустрічі – у фотогалереї відділу освіти