Юні таланти Чугуєва знову найкращі

З двома золотими нагородами повернулися з ІІІ міжнародного фестивалю SOUL FEST вихованці Спортивного клубу «Наталії Черних».

Фестиваль проходив в суботу, 25 лютого, в Харкові. Свою дебютну роботу на фестивалі представила юний тренер Марина Міхно, вихованка СК «Наталії Черних», десятикласниця  Чугуївської ЗОШ № 2. Дебют на великій сцені поставленого дівчиною  номеру у виконанні тріо юних чугуївських акробаток – Юлії Міхно, Камілли Васильєвої та Таїсії Череватенко – завоював золото фестивалю і був відзначений нагородою «За кращий номер».

Дебют вийшов більш ніж успішний, з чим і вітаємо юного тренера і її вихованок!

До слова, саме Марина Міхно стала ініціатором участі рок-н-рольної пари з Чугуєва, вихованців СК «Наталі Черних» – Юлії Михно і Єгора Горлачова – у всеукраїнському проекті «Україна має талант. Діти-2 ». Шоу вийшло в ефір 4 березня.

За матеріалами газети “Новини Чугуєва”

Також у лютому в м.Павлограді Дніпропетровської області відбувся перший етап Чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі.

Учениця ЗОШ № 2 Міхно Юлія та учень ЗОШ № 7  Єгор Горлачов, вихованці спортивниго “Клубу Наталії Черних” посіли перше місце у цьому етапі, а їхній тренер Наталія Водолажська була відмічена спеціальною наградою Федерації акробатичного рок-н-ролу за підготовку чемпіонів в категорії “Юнці акробати”.

17021379_1827847787481335_8557700067964547762_n