Мовні табори GoCamp цього року також функціонуватимуть у школах м. Чугуєва

Відділ освіти Чугуївської міської ради інформує, що 2 школи міста, а саме Чугуївська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Чугуївський НВК № 6, відібрані для участі у проекті GoCamp2017. Навчальні заклади   отримали найвищі бали в рамках конкурсного відбору проекту, а їхні креативні завдання були особливо відзначені відбірковою комісією.

Таким чином, літнє оздоровлення у цих навчальних закладах цьогоріч буде організоване у формі мовних таборів, де працюватимуть іноземні волонтери – носії певної іноземної мови.

Місія GoCamp – виховувати нове, всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття: надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.

Практика організації мовних таборів на базі навчальних закладів м. Чугуєва вже визнана надзвичайно  вдалою: минулого року з чугуївськими школярами працювали 2  волонтери – носії англійської мови, і така форма відпочинку у таборах отримала схвальні відгуки  як дітей, так і їхніх батьків.

Джерело – сайт GoCamp