«Раз, два, три, ялинонько, світи!»

26 грудня 2016 року на подвір’ї Чугуївської ЗОШ І-ІІ № 4 відбулася незвичайна подія –  відкриття новорічної ялинки мікрорайону Зачуговка. З нагоди цієї події учителями та учнями школи була підготована конкурсно-розважальна програма «Раз, два, три, ялинонько, світи!»

На свято були запрошені юні  й дорослі мешканці мікрорайону, а почесними гостями стали міський голова Мінаєва Г.М. та заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вінник Т.С.

Гамору й веселощів додавали казкові герої, ростові ляльки Мавпочка, символ року минаючого, та Півник, символ року прийдешнього, які запалювали присутніх радістю, позитивною енергією, залучаючи до веселих хороводів, ігор та розваг.

Створюючи феєрію новорічного настрою, за помахом чарівної палички для жителів Зачуговки казково засяяли  штучна новорічна ялинка та мерехтливе святкове освітлення на будівлі 4 школи, придбані та змонтовані за кошти місцевого бюджету.

По завершенню свята, як годиться,  Дід Мороз пригостив солодощами усіх дітлахів. І, безперечно, новорічний настрій та віра у маленьке диво заходу поселилися в кожного зачуговця напередодні Нового 2017 року.

IMG_20161226_163135