До уваги керівників, учнів, батьків! ХНУВС запрошує абітурієнтів на День відкритих дверей

Харківський національний університет внутрішніх справ є багатопрофільним навчальним закладом, який забезпечує підготовку як фахівців для підрозділів поліції за державним замовленням, так і фахівців для народного господарства за кошти фізичних та юридичних осіб.

Харківський національний університет внутрішніх справ здійснює освітню діяльність, пов’язану з наданням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до  бакалавра, спеціаліста та магістра. Підготовка фахівців здійснюється за напрямами та спеціальностями: правознавство; правоохоронна діяльність; психологія; соціологія; фінанси і кредит; системи технічного захисту інформації; інформаційні управляючі системи та технології; системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки.

В університеті діє кафедра військової підготовки, після закінчення якої студенти отримують військове звання «молодший лейтенант» запасу. Також на базі університету діють підготовче відділення, курси іноземних мов, автопідготовки.

Після закінчення навчального закладу випускники можуть продовжити навчання в магістратурі, ад’юнктурі та аспірантурі.

За кошти юридичних і фізичних осіб  факультетом № 6 готуються фахівці, які після отримання диплому працюють у судових органах, органах влади, банківських, фінансових, юридичних установах, у навчальних закладах та інших організаціях. Якщо випускники факультету виявляють бажання працювати в підрозділах поліції і стан їхнього здоров’я відповідає вимогам до стану здоров’я працівника поліції, керівництво навчального закладу бере зобов’язання щодо їх подальшого працевлаштування.

У 2017 році до факультету № 6 на денну та заочну форми навчання приймаються громадяни України, які мають диплом ступеня вищої освіти «молодший спеціаліст» за будь-якою спеціальністю, на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю «Право». Термін навчання заочної та денної форм навчання складає 2 роки.

Вступники, які є випускниками коледжів, технікумів, училищ проходять такі вступні випробування: основи правознавства (124 бали) для осіб які не мають ступеня вищої освіти за спеціальністю «Право» та кримінальне право (100 балів).

Крім того, вступники вищезазначеної категорії, мають можливість підготуватися до вступних випробувань з дисциплін кримінальне право та основи правознавства на підготовчому відділенні.

Пріоритетними напрямками у навчально-виховному процесі університету є порядність, патріотичне виховання та професіоналізм.

Ми пишаємося нашими випускниками, серед яких державні і політичні діячі, відомі в суспільстві особистості, академіки, професори, доктори наук, генерали і полковники. Багато з них працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування, міністерствах і відомствах тощо.

Ми будемо раді бачити випускників Вашого міста серед абітурієнтів Харківського національного університету внутрішніх справ.

Наша адреса: м. Харків, проспект Льва Ландау, 27. Телефон для довідок: приймальна комісія – (057) 73-98-300, підготовче відділення – (057) 73-98-141, (066) 123-81-96.

Кожен вступник – майбутній курсант або студент, для нас є найважливішою цінністю, оскільки саме його рівень підготовки у подальшому є основним показником нашої роботи. І саме заради нього працює весь колектив Харківського національного університету внутрішніх справ.

Запрошуємо всіх бажаючих до Харківського національного університету внутрішніх справ на на День відкритих дверей 17 грудня 2016 року о 1000.

Відділ освіти Чугуївської міської ради просить керівників навчальних закладів довести вищевказану інформацію до абітурієнтів, їхніх батьків, розмістивши інформацію на сайтах та інформаційних стендах.