З Днем місцевого самоврядування!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати Чугуївської міської ради! Прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування! Цей день є святом кожної громади.

Відзначення цього свята на державному рівні є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Діяльність міської ради завжди відкрита, прозора й спрямована лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців міста. Попереду ще багато проблем, але їхрозв’язання дає можливість розвиватися місту стабільно та впевнено дивитися в майбутнє. І важливу роль у вирішенні життєво актуальних питань для Чугуєва відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Шановні працівники виконавчого апарату ради!

 На вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви найближче до простого люду, і саме ви намагаєтесь вирішувати найболючіші питання життя людей – членів нашої громади.

Сподіваюсь, що ви і надалі залишатиметесь мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечуєте право кожного бути почутим. Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали частину  своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане прикладом творчої роботи для кожного з нас.

Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міста міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додають сили й наснаги.

Міський голова Г. Мінаєва

Джерело