З Днем збройних сил України!

6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».

Це свято воїнської доблесті і звитяги, яке увібрало в себе вікову історію Української армії. Славні, виборені у боях традиції пращурів гідно продовжують солдати Збройних Сил України.

Нині на збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя українського народу. Сьогодні в лавах української армії відбуваються позитивні зміни.  Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси, які характеризують сучасного військового.

У цей  день  Відділ освіти Чугуївської міської ради  приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у благородних трудах на благо своєї країни! Зі святом!

1417941858_den-zproinyh-sil