Учні міста запрошуються до участі у ІV Всеукраїнському молодіжному дистанційному бізнес-турнірі “Стратегія фірми-2017”

ІV Всеукраїнський молодіжний дистанційний бізнес-турнір “Стратегія фірми-2017” проводиться з метою допомоги молоді у чіткому виборі професії, спрямування її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду.

Деталі проведення бізнес-турніру (PDF)

Бізнес-змагання дає змогу молоді старшого шкільного віку відкрити світ економіки й підприємництва на прикладі реалістичної моделі компанії в бізнес-симуляторі ViAL+, сформувати практичні ділові компетентності учасників та допомогти їм у майбутньому професійному самовизначенні. За завданням турніру, кожен із учасників отримає віртуальну компанію з певним стартовим капіталом та повний доступ до управління шістьома її відділами: виробничого, маркетингу і збуту, персоналу, фінансів, бухгалтерії, аналітики.

Головне завдання учасника  – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку.

Відділ освіти Чугуївської міської ради запрошує учнів загальноосвітніх навчальних закладів стати учасниками бізнес-турніру та спробувати свої сили  на теренах віртуального бізнесу.

Участь у турнірі  БЕЗКОШТОВНА. Вручення призів та нагород переможцям відбудеться у Міністерстві освіти і науки України (деталі вище у завантажуваному файлі)

Організатори: ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Компанія Інтелектуальних Технологій (КІНТ)