Ще одна перемога Юного таланту

З 17 по 20 листопада 2016 року у рамках діяльності Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» та Словацької громадської організації «Амос» спільно з мерією м. Стара Любовня (Словацька Республіка), за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України відбувся ІІ Міжнародного фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру».

На  конкурсі, який проходив у м. Стара Любовня у Словацькій Республіці, місто Чугуїв представляла учениця Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сладких Дарина (керівник Мирущенко Н.М.).

В конкурсній програмі брали участь представники 17 регіонів України і представники Словацької Республіки.

Яскраве і професійне виконання конкурсної програми Дариною не залишило байдужими жодного з членів журі, які високо оцінили її виступ. Дарина отримала високу оцінку «Лауреат І ступеня».

Слід відзначити, що Дарина була запрошена на урочисте відкриття конкурсу та стала  учасницею Гала-концерту. У вечірній програмі «Естафета гарних вражень»  дівчина представила Чугуїв виконанням улюбленої пісні жителів нашого міста –  “Гімна Чугуєва”.

Батьки Дарини Сладких  висловлюють щиру подяку міському голові Г.М. Мінаєвій, депутатові  Харківської обласної ради Д.В. Мягкому, меценатові А.В. Зачепило за підтримку своєї доньки.

photofacefun_com_1480025938