Стажування мультидисциплінарної команди м. Чугуєва в “Інституті раннього втручання”

З 21 по 25 листопада 2016 року в рамках проекту ЮНІСЕФ із впровадження послуги раннього втручання продовжується навчання команд раннього втручання Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької та Харківської областей, в якому беруть участь і представники міста Чугуєва.

Після першого тижня занять у вересні команда спеціалістів м. Чугуєва отримала домашнє завдання, яке виконувала протягом двох місяців. Зараз наші фахівці проходить стажування  на робочому місті в БФ «Інститут раннього втручання» у Харкові.

Організаторам проекту, тренерам вдалося організувати цікаву програму з насиченими інформаційними зустрічами та практичними заняттями. Команда спеціалістів раннього втручання під час стажування має змогу глибше зрозуміти специфіку ведення занять з дітьми раннього віку, розібрати труднощі та особливі моменти в роботі з дітьми, які мають проблеми психофізичного розвитку, зрозуміти, як здійснити оцінку розвитку дитини та скласти план раннього втручання у кожному конкретному випадку.

Загалом, кожен день стажування дає можливість нашим спеціалістам удосконалити свої навички, набути цінного досвіду, накопичити нові знання. Члени команди м. Чугуєва відмічають, що участь у проекті із провадження послуги раннього втручання збагачує їх корисним досвідом та є важливим ресурсом у контексті практичної  роботи із дітьми раннього віку.

2