“Золото” та “срібло” наших боксерів

Одразу кілька високих нагород привезли наші спортсмени з XVII Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого чемпіону Радянського Союзу Г. Єшко.

Традиційний турнір, який проводився 11-12 листопада в Вовчанську, зібрав близько 100 учасників. Почесними гостями турніру стали народний депутат України Дмитро Шенцев та віце-президент федерації боксу в Харківській області Леонід Задорожний. Самі ж змагання проходили у новому спортивному комплексі, введеному в експлуатацію буквально напередодні турніру.

Чугуївську міську ДЮСШ представили вісім  юних боксерів, з яких шестеро пройшли до фіналу.

Три наших спортсмени, провівши успішні бої, стали переможцями у своїх вагових категоріях. Це Євген Поляков, Богдан Фурсов, Данило Кизим. На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялися Дмитро Гусарєв, Ігор Найденко, Володимир Веприцький.

Вихованці відділення боксу Чугуївської ДЮСШ були нагороджені медалями, грамотами, цінними призами. Цінний приз за гідну підготовку своїх вихованців був вручений і тренеру ДЮСШ Петру Нестеренко.

Особливу подяку спортсмени і їхній тренер висловлюють батькам – Дмитру Полякову та Костянтину Кизиму –  за допомогу в організації поїздки до Вовчанська.

Джерело